2 værelses lejlighed i Aalborg

Faciliteter

Areal
45m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
47 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Absalonsgade
Forbrug:

678 kr/md

Leje per måned:

4.429 Kr/md

Mindre lejlighed på 45 m2 til leje i 9000 Aalborg

I denne lejlighed på Absalonsgade i Aalborg får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 45 m2.

Om lejeboligen på Absalonsgade i 9000

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Absalonsgade er 4.429 kr.

Andre lejemål i 9000 Aalborg

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 9000 Aalborg? I øjeblikket finder du 521 lejeboliger i 9000 Aalborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.

Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du muligvis skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste, for at komme i betragtning til boligen.