2 værelses lejlighed i Aalborg

Faciliteter

Areal
77m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode

Forbrug:

860 kr/md

Forudbetalt leje:

6.189 kr

Depositum:

18.567 kr

Leje per måned:

7.070 Kr/md

I lejen er der p.t. indeholdt kr. 289,00 pr. md. til § 22 indvendig vedligeholdelse. Lejemålet er tidligere renoveret med hvidt Biga køkken med gipsloft, køle/fryseskab, komfur, emfang, opvaskemaskine. Badeværelse med fliser på gulv og vægge, vaskeskab med nedsænket vask, gipsloft med spots, mekanisk aftræk, gulvvarme og brusekabine. Skydeskab med arbejdsplads i soveværelse.

Stor lejlighed på 77 m2 til leje 9000 Aalborg

I denne lejlighed på Istedgade i Aalborg får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 77 m2.

Om lejemålet på Istedgade i 9000

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Istedgade er 7.070 kr.
Depositum
Du skal lægge 18.567 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejeboligen d. 2020-01-12.

Andre lejemål i 9000 Aalborg

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 9000 Aalborg? Du kan i øjeblikket finde 504 lejeboliger i Aalborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.