2 værelses lejlighed i Aalborg

Faciliteter

Areal
76m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode

Forbrug:

700 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

17.985 kr

Leje per måned:

5.995 Kr/md

Charmerende moderniseret lejlighed i hjertet af Aalborg. Lejligheden har mange fine detaljer som gør denne lejlighed helt unik. Lejligheden har entre med adgang til stort badeværelse og til stort køkken alrum, hvorfra der er adgang til stort soveværelse. Denne lejlighed fuldendes af den fine karnap, hvor der er god plads til både spisebord, hygge hjørne eller noget helt tredje.

Stor lejlighed på 76 m2 til leje 9000 Aalborg

I denne lejlighed på Ågade i Aalborg får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 76 m2.

Om lejemålet på Ågade i 9000

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Ågade er 5.995 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 17.985 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i denne lejebolig d. 2021-04-14.

Andre lejeboliger i 9000 Aalborg

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 9000 Aalborg? I øjeblikket kan du finde 504 lejeboliger i 9000 Aalborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.