2 værelses lejlighed i Aalborg

Faciliteter

Areal
173m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
24. apr 2021
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Vesterbro
Forbrug:

917 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

99.475 kr

Leje per måned:

16.579 Kr/md

Midt på Aalborg mest befærdede gade Vesterbro udbydes et af byens mest synlige butik-/ kontorlejemål. Beliggenheden tæt ved midtbyens infrastruktur, parkering og offentlige transportmuligheder er ideel for virksomheder som ønsker en stor eksponering og en let tilgængelighed. Lejemålet har store vinduespar- tier mod Vesterbro, hvilket gør lejemålet særdeles velegnet til eks. butik eller liberalt erhverv. Tidligere har lejemålet igennem en lang årrække været udlejet til "Klaverstemmeren" Lokalernes indretning fremstår veldisponeret og funktionel med indgang via vindfang direkte fra Vesterbro. I lejemålet er gulve belagt med tæpper og trægulve. Lejemålet er i alt 173 m² og består af et stort åbent butikslokale, mindre kontor, mindre baglokale/lager, tek- nik/kopirum og velfærdsfaciliteter. Ved interesse kontaktet: NORDICALS Skibbrogade 3, 3, 9000 Aalborg tlf. 9813 4000 mail. EMAIL

Stor lejlighed på 173 m2 til leje 9000 Aalborg

I denne lejlighed på Vesterbro i Aalborg får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejeboligen på Vesterbro i 9000

Husleje
Huslejen for denne bolig på Vesterbro  ligger på 16.579 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 99.475 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejemålet d. 2021-04-14.

Andre lejeboliger i 9000 Aalborg

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 9000 Aalborg? I øjeblikket finder du 504 lejeboliger i 9000 Aalborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.