2 værelses lejlighed i Aalborg SV

Faciliteter

Areal
71m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Forbrug:

773 kr/md

Forudbetalt leje:

5.528 kr

Depositum:

16.584 kr

Leje per måned:

5.528 Kr/md

Fin ældre- og handicapvenlig 2 vær. lejlighede beliggende i Gøls minde Skalborg. Der i lejen indeholdt kr. 266,50 til indvendig vedligeholdelse. Lejligheden består af køkken – stue – soveværelse og badeværelse. Køkken og badeværelse er handicapvenligt.

Stor lejlighed på 71 m2 til leje 9200 Aalborg SV

I denne lejlighed på Stationsmestervej i Aalborg SV får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejeboligen på Stationsmestervej i 9200

Husleje
Du skal betale 5.528 kr. om måneden for denne lejebolig på Stationsmestervej.
Depositum
Du skal lægge 16.584 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Lejemålet står klar til indflytning fra d. 2020-11-15.

Andre lejeboliger i 9200 Aalborg SV

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 9200 Aalborg SV? I øjeblikket finder du 242 lejeboliger i 9200 Aalborg SV her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.