2 værelses lejlighed i Aalborg SV

Faciliteter

Areal
69m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode

Forbrug:

823 kr/md

Forudbetalt leje:

5.150 kr

Depositum:

15.450 kr

Leje per måned:

5.150 Kr/md

Flot nyrenoveret ældre og handicapvenlig 2 værelses lejlighed beliggende i Gøls Minde, Skalborg. Lejligheden består af hvidt køkken med indbygningsovn, induktionskogeplade, emhætte, køleskab. Stue, soveværelse og badeværelse med fliser på vægge, vaskeskab med vask, spejl samt combi vaskemaskine/tørretumbler. Der er garderobeskabe i soveværelse samt i entre. I Gølminde er der et dejligt gårdmiljø hvor man mødes, der er et fællesaktivitetscenter som kan benyttes af alle. Tæt til bybussen.

Stor lejlighed på 69 m2 til leje 9200 Aalborg SV

I denne lejlighed på Stationsmestervej i Aalborg SV får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om boligen på Stationsmestervej i 9200

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Stationsmestervej er 5.150 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 15.450 kr.
Indflytningsdato
Lejemålet står klar til indflytning fra d. 2020-11-15.

Andre lejeboliger i 9200 Aalborg SV

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 9200 Aalborg SV? Du kan i øjeblikket finde 242 lejemål i Aalborg SV netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.