2 værelses lejlighed i Aalestrup

Faciliteter

Areal
56m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Ågade
Forbrug:

425 kr/md

Leje per måned:

2.975 Kr/md

Ågade 3A, 1.th. Pæn og regulær 2 værelses lejlighed, beliggende centralt i Aalestrup. Lejligheden indeholder entré, soveværelse med faste skabe, badeværelse med vaskemaskine, stue samt køkken med spiseplads.   Husleje kan forhandles

Stor lejlighed på 56 m2 til leje 9620 Aalestrup

I denne lejlighed på Ågade i Aalestrup får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 56 m2.

Om lejemålet på Ågade i 9620

Husleje
Du skal betale 2.975 kr. om måneden for denne bolig på Ågade.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i denne lejebolig d. 2021-04-13.

Andre lejemål i 9620 Aalestrup

Er du på jagt efter et andet lejemål eller værelse til leje i 9620 Aalestrup? Du kan i øjeblikket finde 22 lejemål i Aalestrup netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.