2 værelses lejlighed i Aalestrup

Faciliteter

Areal
61m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
5 dage siden
Udlejningsperiode

Depositum:

14.481 kr

Leje per måned:

4.827 Kr/md

2. værelses lejlighed på 61 m2. beliggende i stueetagen i et lavt etagebyggeri, med en central beliggenhed. På afdelingsmøde den 29. november 2017 blev vedtaget en helhedsplan for afdelingen. Helhedsplanen omhandler frasalg af boligerne i Borgergade i Aalestrup, nedrivning af 2 ungdomsboliger Søparken 9 i Klejtrup, nedrivning og ombygning af boligerne i Nørregade i Møldrup og diverse øvrige arbejder som renovering af installationer og opretning af belægninger og asfalt. Nedrivninger og salg skal først godkendes i Boligministeriet, og en sådan tilladelse kan godt være længe undervejs. Der forventes derfor tidligst salg/nedrivning i 2021/2022 Ved et evt. salg har køber ikke lovhjemmel til at opsige lejerne, så lejeaftalen fortsætter selvom bygningerne sælges. Det materiale, der blev godkendt på afdelingsmødet den 29. november, kan du finde på https://afd328-0.lejerbo.dk. Er du i tvivl om noget i forbindelse med ovennævnte er du naturligvis velkommen til at kontakte Lejerbo. Se nyeste beboerinfo på ovenstående link. Vedligeholdelse af have påhviler lejer. Manglende vedligeholdelse af haven kan efter omstændighederne betragtes som misligholdelse af lejeaftalen. Der forefindes ikke k...

Stor lejlighed på 61 m2 til leje 9620 Aalestrup

I denne lejlighed på Borgergade i Aalestrup får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejemålet på Borgergade i 9620

Husleje
Du skal betale 4.827 kr. om måneden for dette lejemål på Borgergade.
Depositum
Du skal lægge 14.481 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 9620 Aalestrup

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 9620 Aalestrup? Du kan i øjeblikket finde 22 lejemål i Aalestrup netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.