2 værelses lejlighed i Aalestrup

Faciliteter

Areal
61m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Depositum:

14.481 kr

Leje per måned:

4.827 Kr/md

2. værelses lejlighed på 61 m2. beliggende i stueetagen i et lavt etagebyggeri, med en central beliggenhed. På afdelingsmøde den 29. november 2017 blev vedtaget en helhedsplan for afdelingen. Helhedsplanen omhandler frasalg af boligerne i Borgergade i Aalestrup, nedrivning af 2 ungdomsboliger Søparken 9 i Klejtrup, nedrivning og ombygning af boligerne i Nørregade i Møldrup og diverse øvrige arbejder som renovering af installationer og opretning af belægninger og asfalt. Nedrivninger og salg skal først godkendes i Boligministeriet, og en sådan tilladelse kan godt være længe undervejs. Der forventes derfor tidligst salg/nedrivning i 2021/2022 Ved et evt. salg har køber ikke lovhjemmel til at opsige lejerne, så lejeaftalen fortsætter selvom bygningerne sælges. Det materiale, der blev godkendt på afdelingsmødet den 29. november, kan du finde på https://afd328-0.lejerbo.dk. Er du i tvivl om noget i forbindelse med ovennævnte er du naturligvis velkommen til at kontakte Lejerbo. Se nyeste beboerinfo på ovenstående link. Vedligeholdelse af have påhviler lejer. Manglende vedligeholdelse af haven kan efter omstændighederne betragtes som misligholdelse af lejeaftalen. Der forefindes ikke k...

Stor lejlighed på 61 m2 til leje 9620 Aalestrup

I denne lejlighed på Borgergade i Aalestrup får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejemålet på Borgergade i 9620

Husleje
Huslejen for denne lejebolig på Borgergade  ligger på 4.827 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 14.481 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 9620 Aalestrup

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 9620 Aalestrup? I øjeblikket kan du finde 22 lejeboliger i 9620 Aalestrup her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.