2 værelses lejlighed i Aalestrup

Faciliteter

Areal
58m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
9 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Vestergade

Leje per måned:

3.975 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Vestergade 15, 2. Hyggelig og regulær lejlighed, med central beliggenhed i midtbyen! Lejlighede indeholder bl.a. pænt køkken, flot nyere badeværelse, stue samt soveværelse. Egen vaskemaskine.

Stor lejlighed på 58 m2 til leje 9620 Aalestrup

I denne lejlighed på Vestergade i Aalestrup får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejemålet på Vestergade i 9620

Husleje
Huslejen for denne lejebolig på Vestergade  ligger på 3.975 kr. om måneden.
Indflytningsdato
Den står klar til indflytning fra d. 2020-12-15.

Andre lejeboliger i 9620 Aalestrup

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 9620 Aalestrup? I øjeblikket kan du finde 22 lejeboliger i 9620 Aalestrup her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.