2 værelses lejlighed i Aarhus C

Faciliteter

Areal
80m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
8 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Jægergårdsgade
Forbrug:

650 kr/md

Depositum:

25.928 kr

Leje per måned:

8.236 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Stor lejlighed på 80 m2 til leje 8000 Aarhus C

I denne lejlighed på Jægergårdsgade i Aarhus C får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om boligen på Jægergårdsgade i 8000

Husleje
Huslejen for denne bolig på Jægergårdsgade ligger på 8.236 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 25.928 kr.

Andre lejemål i 8000 Aarhus C

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 8000 Aarhus C? Du kan i øjeblikket finde 252 boliger til leje i Aarhus C netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.