2 værelses lejlighed i Aarhus C

Faciliteter

Areal
60m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Skanderborgvej
Forbrug:

450 kr/md

Depositum:

19.026 kr

Leje per måned:

6.012 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Stor lejlighed på 60 m2 til leje 8000 Aarhus C

I denne lejlighed på Skanderborgvej i Aarhus C får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 60 m2.

Om lejeboligen på Skanderborgvej i 8000

Husleje
Du skal betale 6.012 kr. om måneden for denne lejebolig på Skanderborgvej.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 19.026 kr.

Andre lejemål i 8000 Aarhus C

Er du på jagt efter et andet lejemål eller værelse til leje i 8000 Aarhus C? Du kan i øjeblikket finde 252 boliger til leje i Aarhus C netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.