2 værelses lejlighed i Aarhus C

Faciliteter

Areal
64m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
I går
Udlejningsperiode

Vej
Herningvej
Forbrug:

550 kr/md

Depositum:

20.235 kr

Leje per måned:

6.400 Kr/md

Stor lejlighed på 64 m2 til leje 8000 Aarhus C

I denne lejlighed på Herningvej i Aarhus C får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 64 m2.

Om lejeboligen på Herningvej i 8000

Husleje
Du skal betale 6.400 kr. om måneden for denne bolig på Herningvej.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 20.235 kr.

Andre lejemål i 8000 Aarhus C

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 8000 Aarhus C? Du kan i øjeblikket finde 268 lejeboliger i Aarhus C netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.