2 værelses lejlighed i Aarhus C

Faciliteter

Areal
53m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
4 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Strandvejen
Forbrug:

500 kr/md

Depositum:

17.079 kr

Leje per måned:

5.389 Kr/md

Stor lejlighed på 53 m2 til leje 8000 Aarhus C

I denne lejlighed på Strandvejen i Aarhus C får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 53 m2.

Om lejemålet på Strandvejen i 8000

Husleje
Du skal betale 5.389 kr. om måneden for dette lejemål på Strandvejen.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 17.079 kr.

Andre lejemål i 8000 Aarhus C

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 8000 Aarhus C? I øjeblikket kan du finde 282 lejeboliger i 8000 Aarhus C her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.