2 værelses lejlighed i Aarhus V

Faciliteter

Areal
48m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
15 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Kappelvænget
Forbrug:

550 kr/md

Forudbetalt leje:

5.695 kr

Depositum:

17.085 kr

Leje per måned:

5.695 Kr/md

2 værelses lejlighed i Aarhus V

Mindre lejlighed på 48 m2 til leje i 8210 Aarhus V

I denne lejlighed på Kappelvænget i Aarhus V får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejemålet på Kappelvænget i 8210

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Kappelvænget er 5.695 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 17.085 kr.

Andre lejeboliger i 8210 Aarhus V

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 8210 Aarhus V? Du kan i øjeblikket finde 37 boliger til leje i Aarhus V netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.