2 værelses lejlighed i Abildhaven i Lystrup.

Faciliteter

Areal
84m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Abildhaven

Leje per måned:

8.450 Kr/md

2 værelses lejlighed i Abildhaven i Lystrup./nDejlig rækkehusbebyggelse opført i 1992. Abildhaven er indrettet med 106 dejlige lejligheder fordelt på 1-5 rums boliger. Boligerne på 1-2 værelser er i ét plan beliggende henholdsvis i stue og på 1. sal, mens boligerne på 3-5-værelser er i to plan. Til ejendommen hører skønne, grønne områder med gode legepladser og opholdssteder. Det er tilladt at holde én hund eller kat pr. bolig. Abildhaven ligger i et naturskønt område ved Lille Elsted, ca. 7 km nord for Århus Centrum. Fra ejendommen er der gode tog- og busforbindelser.

Stor lejlighed på 84 m2 til leje 8520 Lystrup

I denne lejlighed på Abildhaven i Lystrup får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 84 m2.

Om boligen på Abildhaven i 8520

Husleje
Du skal betale 8.450 kr. om måneden for denne bolig på Abildhaven.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejeboligen d. 2021-04-13.

Andre lejemål i 8520 Lystrup

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 8520 Lystrup? Du kan i øjeblikket finde 8 lejemål i Lystrup netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.