2 værelses lejlighed i Agerskov

Faciliteter

Areal
68m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
I går
Udlejningsperiode

Vej
Hovedgaden
Forbrug:

500 kr/md

Leje per måned:

4.791 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Stor lejlighed på 68 m2 til leje 6534 Agerskov

I denne lejlighed på Hovedgaden i Agerskov får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 68 m2.

Om lejeboligen på Hovedgaden i 6534

Husleje
Du skal betale 4.791 kr. om måneden for denne lejebolig på Hovedgaden.

Andre lejeboliger i 6534 Agerskov

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 6534 Agerskov? Du kan i øjeblikket finde 2 lejemål i Agerskov netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.