2 værelses lejlighed i Ansager

Faciliteter

Areal
73m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Forbrug:

0 kr/md

Depositum:

13.605 kr

Leje per måned:

4.615 Kr/md

Stor lejlighed på 73 m2 til leje 6823 Ansager

I denne lejlighed på Borgergade i Ansager får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 73 m2.

Om lejeboligen på Borgergade i 6823

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Borgergade ligger på 4.615 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 13.605 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Den står klar til indflytning fra d. 2019-11-01.

Andre lejeboliger i 6823 Ansager

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 6823 Ansager? I øjeblikket finder du 4 lejeboliger i 6823 Ansager her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.