2 værelses lejlighed i Ansager

Faciliteter

Areal
66m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
67 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Borgergade

Leje per måned:

4.615 Kr/md

Stor lejlighed på 66 m2 til leje 6823 Ansager

I denne lejlighed på Borgergade i Ansager får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 66 m2.

Om lejeboligen på Borgergade i 6823

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Borgergade er 4.615 kr.

Andre lejeboliger i 6823 Ansager

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 6823 Ansager? Du kan i øjeblikket finde 4 lejemål i Ansager netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.

Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du muligvis skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste, for at komme i betragtning til boligen.