2 Værelses lejlighed i Århus C

Faciliteter

Areal
82m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Langenæs Alle

Leje per måned:

9.881 Kr/md

2 Værelses lejlighed i Århus C/nLEJLIGHEDEN: Nyrenoveret 2 værelses lejlighed på 82m2. Lejligheden har flotte nylarkerede trægulve bog et godt lysindfald i hele boligen. Nyt køkken med god skabsplads og opvaskemaskine. Pænt badeværelse med terrazzogulv, nyere sanitet og seperat bruseniche BELIGGENHED:Ejendommen er centralt beliggende i et roligt boligkvarter i Århus, med gode indkøbsmuligheder og busforbindelser i nærheden. Tæt ved bebyggelsen er der gode parkeringsforhold. EJENDOMMEN:Bygningen er opført i 1938 med facader i røde teglsten og rødt tegltag, og består hhv. af almindelige lejligheder, og et antal klubværelser med fælles køkken og bad. Der er en lille altan til alle lejlighederne, og et mindre fælles grønt område forbeholdt beboerne.

Stor lejlighed på 82 m2 til leje 8000 Aarhus C

I denne lejlighed på Langenæs Alle i Aarhus C får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejeboligen på Langenæs Alle i 8000

Husleje
Huslejen for denne bolig på Langenæs Alle  ligger på 9.881 kr. om måneden.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i boligen d. 2021-04-13.

Andre lejeboliger i 8000 Aarhus C

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 8000 Aarhus C? Du kan i øjeblikket finde 252 boliger til leje i Aarhus C netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.