2 værelses lejlighed i Assens

Faciliteter

Areal
71m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
20 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Nørregade
Forbrug:

0 kr/md

Forudbetalt leje:

5.295 kr

Depositum:

15.885 kr

Leje per måned:

5.295 Kr/md

Boligen er beliggende på Nørregade i Assens. God 2 værelses stuelejlighed: Køkken, stue, soveværelse, gang, badeværelse. Fælles vaskeri og lukket gård. Antennepakke: p.t. kr. 250,00

Stor lejlighed på 71 m2 til leje 5610 Assens

I denne lejlighed på Nørregade i Assens får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejeboligen på Nørregade i 5610

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Nørregade er 4.900 kr.
Depositum
Du skal lægge 14.700 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 5610 Assens

Er du på jagt efter et andet lejemål eller værelse til leje i 5610 Assens? Du kan i øjeblikket finde 14 lejemål i Assens netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.