2 værelses lejlighed i Assens

Faciliteter

Areal
71m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Brydes Alle

Leje per måned:

6.829 Kr/md

2 værelses lejlighed i Assens/nCharmerende, familievenlig ejendom opført i stil med det eksisterende købstadsbyggeri med gule, blødstrøgne mursten og stilrene hvide vinduer. Ejendommen er opført i 1989 og består af 36 lejligheder. På ejendommens område er et dejligt fællesareal med legeplads. Brydes Allé er centralt beliggende i byområdet i Assens. Ejendommen ligger omkring den gamle vanddam i Assens, som giver en vidunderlig udsigt til en smuk natur med spændende, gamle træer og en lille sø.

Stor lejlighed på 71 m2 til leje 5610 Assens

I denne lejlighed på Brydes Alle i Assens får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 71 m2.

Om lejeboligen på Brydes Alle i 5610

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Brydes Alle er 6.829 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i boligen d. 2021-04-13.

Andre lejemål i 5610 Assens

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 5610 Assens? Du kan i øjeblikket finde 14 lejemål i Assens netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.