2 værelses lejlighed i Bindslev

Faciliteter

Areal
74m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
5 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Nørrebro
Forbrug:

1.600 kr/md

Depositum:

13.000 kr

Leje per måned:

4.911 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Stor lejlighed på 74 m2 til leje 9881 Bindslev

I denne lejlighed på Nørrebro i Bindslev får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejeboligen på Nørrebro i 9881

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Nørrebro er 4.911 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 13.000 kr.

Andre lejemål i 9881 Bindslev

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 9881 Bindslev? Du kan i øjeblikket finde 9 lejeboliger i Bindslev netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.