2 værelses lejlighed i Bindslev

Faciliteter

Areal
87m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
7 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Nørrebro
Forbrug:

1.200 kr/md

Depositum:

13.000 kr

Leje per måned:

4.911 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Stor lejlighed på 87 m2 til leje 9881 Bindslev

I denne lejlighed på Nørrebro i Bindslev får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejeboligen på Nørrebro i 9881

Husleje
Du skal betale 4.911 kr. om måneden for dette lejemål på Nørrebro.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 13.000 kr.

Andre lejeboliger i 9881 Bindslev

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 9881 Bindslev? I øjeblikket kan du finde 7 lejeboliger i 9881 Bindslev her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.