2 værelses lejlighed i Brabrand

Faciliteter

Areal
68m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
35 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Engdalsvej
Forbrug:

470 kr/md

Depositum:

22.245 kr

Leje per måned:

7.415 Kr/md

Denne dejlige lejlighed ligger perfekt på 1. sal med en absolut topbeliggenhed i Gl. Brabrand! Her ligger man i gåafstand til Brabrand Søen, Årslev Engsø og de skønneste naturområder, skov og etablerede stisystemer. Indflytningsklar lejlighed på en attraktiv beliggenhed! Planløsningen består i: Fin fordelingsentre med skabe, stue der har et dejligt lysindfald samt udgang til sydvest vendt altan - herfra er der en dejlig udsigt til Brabrand søerne. Rummeligt soveværelse, lækkert nyrenoveret badeværelse i lys stil med separat brus og vindue. Køkkenet er ligeledes renoveret. Mulighederne for dagligvareindkøb, skole, sportsinstitution og offentlig transport må siges at være gode, da ejendommen er placeret med en rigtig god infrastruktur. Der er et bus stoppested for enden af vejen, og er nemt tilgængeligt. I kort afstand fra lejligheden ligger Brabrand-stien, hvorfra man nemt kan komme til Aarhus By via cykel. Ved ejendommen er der flere store grønne arealer med legeplads. Skal du ind til Aarhus city, så er der et bus stoppested for enden af vejen, som er nemt tilgængeligt. Foran ejendommen er der gratis parkeringsplads. I kælderen er der et pulterrum, som er tilknyttet lejligheden....

Stor lejlighed på 68 m2 til leje 8220 Brabrand

I denne lejlighed på Engdalsvej i Brabrand får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 68 m2.

Om boligen på Engdalsvej i 8220

Husleje
Du skal betale 7.415 kr. om måneden for denne lejebolig på Engdalsvej.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 22.245 kr.

Andre lejeboliger i 8220 Brabrand

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 8220 Brabrand? I øjeblikket finder du 57 lejeboliger i 8220 Brabrand her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.