2 værelses lejlighed i Brønderslev

Faciliteter

Areal
80m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
109 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Thorvaldsensvej
Forbrug:

197 kr/md

Depositum:

18.080 kr

Leje per måned:

5.005 Kr/md

Stor lejlighed på 80 m2 til leje 9700 Brønderslev

I denne lejlighed på Thorvaldsensvej i Brønderslev får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 80 m2.

Om lejeboligen på Thorvaldsensvej i 9700

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Thorvaldsensvej ligger på 5.005 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 18.080 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 9700 Brønderslev

Er du på jagt efter et andet lejemål eller værelse til leje i 9700 Brønderslev? Du kan i øjeblikket finde 93 lejeboliger i Brønderslev netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.