2 værelses lejlighed i Brønderslev

Faciliteter

Areal
79m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
109 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Thorvaldsensvej
Depositum:

17.854 kr

Leje per måned:

5.138 Kr/md

Stor lejlighed på 79 m2 til leje 9700 Brønderslev

I denne lejlighed på Thorvaldsensvej i Brønderslev får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 79 m2.

Om lejeboligen på Thorvaldsensvej i 9700

Husleje
Huslejen for denne bolig på Thorvaldsensvej ligger på 5.138 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 17.854 kr.

Andre lejeboliger i 9700 Brønderslev

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 9700 Brønderslev? I øjeblikket finder du 93 lejeboliger i 9700 Brønderslev her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.