2 værelses lejlighed i Brønderslev

Faciliteter

Areal
74m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
109 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Eranthisvej
Forbrug:

190 kr/md

Depositum:

11.500 kr

Leje per måned:

5.307 Kr/md

Stor lejlighed på 74 m2 til leje 9700 Brønderslev

I denne lejlighed på Eranthisvej i Brønderslev får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 74 m2.

Om lejemålet på Eranthisvej i 9700

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Eranthisvej er 5.307 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 11.500 kr.

Andre lejemål i 9700 Brønderslev

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 9700 Brønderslev? Du kan i øjeblikket finde 93 lejeboliger i Brønderslev netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.