2 værelses lejlighed i Dronninglund

Faciliteter

Areal
60m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
67 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Hovedgaden

Leje per måned:

5.496 Kr/md

Stor lejlighed på 60 m2 til leje 9330 Dronninglund

I denne lejlighed på Hovedgaden i Dronninglund får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 60 m2.

Om lejeboligen på Hovedgaden i 9330

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Hovedgaden er 5.496 kr.

Andre lejemål i 9330 Dronninglund

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 9330 Dronninglund? Du kan i øjeblikket finde 6 boliger til leje i Dronninglund netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.

Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du muligvis skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste, for at komme i betragtning til boligen.