2 værelses lejlighed i Esbjerg

Faciliteter

Areal
49m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Kronprinsensgade
Forbrug:

900 kr/md

Depositum:

13.500 kr

Leje per måned:

4.500 Kr/md

Mindre entre Pænt bad med brus. Køkken alrum Soveværelse med skab Trægulve - eget cykelskur. (Model billeder )

Mindre lejlighed på 49 m2 til leje i 6700 Esbjerg

I denne lejlighed på Kronprinsensgade i Esbjerg får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 49 m2.

Om lejemålet på Kronprinsensgade i 6700

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Kronprinsensgade er 4.500 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 13.500 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejeboligen d. 2021-02-01.

Andre lejemål i 6700 Esbjerg

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 6700 Esbjerg? I øjeblikket kan du finde 90 lejeboliger i 6700 Esbjerg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.