2 værelses lejlighed i Esbjerg

Faciliteter

Areal
61m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
4 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Englandsgade
Forbrug:

600 kr/md

Depositum:

14.850 kr

Leje per måned:

4.950 Kr/md

Pænt bad og køkken Indretningsvenlig stue og godt soveværelse samt altan. Pæn ejendom med fælles gård anlæg og vaskeklæder.

Stor lejlighed på 61 m2 til leje 6700 Esbjerg

I denne lejlighed på Englandsgade i Esbjerg får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 61 m2.

Om lejemålet på Englandsgade i 6700

Husleje
Huslejen for denne bolig på Englandsgade  ligger på 4.950 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 14.850 kr.
Indflytningsdato
Lejemålet står klar til indflytning fra d. 2021-04-01.

Andre lejemål i 6700 Esbjerg

Er du på jagt efter et andet lejemål eller værelse til leje i 6700 Esbjerg? Du kan i øjeblikket finde 90 boliger til leje i Esbjerg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.