2 værelses lejlighed i Esbjerg

Faciliteter

Areal
58m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
1. jun 2021
Dato
32 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Finsensgade
Forbrug:

650 kr/md

Depositum:

12.600 kr

Leje per måned:

4.200 Kr/md

5 min. fra banegård, bager og indkøb Direkte adgang til stue køkken soveværelse mod gården badeværelse med brus Fælles vaske kælder - cykel parkering - gård.

Stor lejlighed på 58 m2 til leje 6700 Esbjerg

I denne lejlighed på Finsensgade i Esbjerg får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 58 m2.

Om lejeboligen på Finsensgade i 6700

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Finsensgade er 4.200 kr.
Depositum
Du skal lægge 12.600 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Denne lejebolig står klar til indflytning fra d. 2021-06-01.

Andre lejeboliger i 6700 Esbjerg

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 6700 Esbjerg? Du kan i øjeblikket finde 90 lejemål i Esbjerg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.