2 værelses lejlighed i Esbjerg

Faciliteter

Areal
48m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
14 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Grådybet
Forbrug:

295 kr/md

Leje per måned:

3.680 Kr/md

Lejlighed til leje på 48 m2 i 6700 Esbjerg

I denne lejlighed på Grådybet i Esbjerg får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 48 m2.

Om boligen på Grådybet i 6700

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Grådybet er 3.680 kr.

Andre lejeboliger i 6700 Esbjerg

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 6700 Esbjerg? I øjeblikket finder du 99 lejeboliger i 6700 Esbjerg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.

Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du muligvis skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste, for at komme i betragtning til boligen.