2 værelses lejlighed i Esbjerg

Faciliteter

Areal
58m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
16 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Spangsbjerg Kirkevej
Forbrug:

560 kr/md

Leje per måned:

3.421 Kr/md

Stor lejlighed på 58 m2 til leje 6700 Esbjerg

I denne lejlighed på Spangsbjerg Kirkevej i Esbjerg får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 58 m2.

Om lejemålet på Spangsbjerg Kirkevej i 6700

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Spangsbjerg Kirkevej  ligger på 3.421 kr. om måneden.

Andre lejeboliger i 6700 Esbjerg

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 6700 Esbjerg? I øjeblikket kan du finde 99 lejeboliger i 6700 Esbjerg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.

Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du muligvis skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste, for at komme i betragtning til boligen.