2 værelses lejlighed i Esbjerg

Faciliteter

Areal
74m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
1. jun 2021
Dato
6 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Kongensgade
Forbrug:

780 kr/md

Depositum:

15.600 kr

Leje per måned:

5.500 Kr/md

God entre Mindre badeværelse med brus Stort køkken med opvaskemaskine Dobbelt stue med trægulve Soveværelse med skabe Dørtelefon - mulighed for egen vaskemaskine - trægulve

Stor lejlighed på 74 m2 til leje 6700 Esbjerg

I denne lejlighed på Kongensgade i Esbjerg får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejemålet på Kongensgade i 6700

Husleje
Du skal betale 5.500 kr. om måneden for denne lejebolig på Kongensgade.
Depositum
Du skal lægge 15.600 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i boligen d. 2021-06-01.

Andre lejemål i 6700 Esbjerg

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 6700 Esbjerg? Du kan i øjeblikket finde 90 lejeboliger i Esbjerg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.