2 værelses lejlighed i Esbjerg

Faciliteter

Areal
82m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
25 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Peder Skrams Gade
Forbrug:

700 kr/md

Depositum:

19.500 kr

Leje per måned:

6.500 Kr/md

Rolig opgang i indre by, 5 min. fra Kongensgade, mange specialbutikker i nærområdet. Fordeler gang og garderobe Dejlig stor, lys stue Soveværelse med faste skabe og fransk altan. Helt nyt HTH køkken med opvaskemaskine, kølefrys, keramisk komfur, mulighed for spisekrog Stort badeværelse med hvide klinker. Mulighed for køb af fast parkering i gården. Lejligheden er nymalet ved indflytning Der er nye gulve i gang, køkken og soveværelset, i stuen er gulvet hvidlakeret Dejlig have - vaskekælder - kælderrum - dørtelefon

Stor lejlighed på 82 m2 til leje 6700 Esbjerg

I denne lejlighed på Peder Skrams Gade i Esbjerg får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 82 m2.

Om lejemålet på Peder Skrams Gade i 6700

Husleje
Du skal betale 6.500 kr. om måneden for denne bolig på Peder Skrams Gade.
Depositum
Du skal lægge 19.500 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Lejeboligen står klar til indflytning fra d. 2021-05-15.

Andre lejeboliger i 6700 Esbjerg

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 6700 Esbjerg? I øjeblikket finder du 93 lejeboliger i 6700 Esbjerg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.