2 værelses lejlighed i Esbjerg

Faciliteter

Areal
53m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
12 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Cort Adelers Gade
Forbrug:

550 kr/md

Depositum:

13.500 kr

Leje per måned:

4.500 Kr/md

2 værelses lejlighed på 53 m2 dejlig gårdhave, og vaskekælder

Stor lejlighed på 53 m2 til leje 6700 Esbjerg

I denne lejlighed på Cort Adelers Gade i Esbjerg får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 53 m2.

Om boligen på Cort Adelers Gade i 6700

Husleje
Huslejen for denne bolig på Cort Adelers Gade ligger på 4.500 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 13.500 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i denne lejebolig d. 2021-05-15.

Andre lejemål i 6700 Esbjerg

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 6700 Esbjerg? I øjeblikket kan du finde 94 lejeboliger i 6700 Esbjerg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.