2 værelses lejlighed i Esbjerg

Faciliteter

Areal
55m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
4 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

600 kr/md

Depositum:

13.500 kr

Leje per måned:

4.500 Kr/md

Fin lille starter lejlighed, tæt på indkøb, Vognsbølparken og byens kulturelle tilbud Fin fordeler gang Indretningsvenlig stue Pænt køkken, med god skabsplads Soveværelse, herfra er der adgang til altan Separat toilet- brus i soveværelse lejligheden er nymalet ved indflyt Trægulve-cykelskur- dørtelefon- renoveret opgang ( Der svares ikke på beskeder gennem Boligportal)

Mindre lejlighed på 55 m2 til leje

I denne lejlighed på Frodesgade i Esbjerg får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 55 m2.

Om lejeboligen på Frodesgade 142 i 6700 Esbjerg

Den månedlige husleje for lejemålet på Frodesgade 142 er 4500. Depositum: Depositummet for dette lejemål er på 13500 kr. Du kan allerede flytte ind i lejemålet d. 2021-03-01.

Andre lejeboliger i 6700 Esbjerg

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 6700 Esbjerg? I øjeblikket kan du finde 85 lejeboliger i 6700 Esbjerg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.