2 værelses lejlighed i Fjerritslev

Faciliteter

Areal
75m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
30 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Danmarksgade
Depositum:

17.925 kr

Leje per måned:

5.975 Kr/md

Lækker 2 værelses taglejlighed beliggende i nyopført ejendom i Fjerritslev midt by. Lejligheden er til leje nu. For fremvisning kontakt Pia 2121 0213 eller Gitte 2899 8760.

Stor lejlighed på 75 m2 til leje 9690 Fjerritslev

I denne lejlighed på Danmarksgade i Fjerritslev får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejemålet på Danmarksgade i 9690

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Danmarksgade er 6.750 kr.
Depositum
Du skal lægge 20.250 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 9690 Fjerritslev

Er du på jagt efter et andet lejemål eller værelse til leje i 9690 Fjerritslev? Du kan i øjeblikket finde 16 lejemål i Fjerritslev netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.