2 værelses lejlighed i Fjerritslev

Faciliteter

Areal
75m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
31 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Danmarksgade
Depositum:

17.925 kr

Leje per måned:

5.975 Kr/md

Stor 2 værelses lejlighed i nyopført ejendom. Lejligheden til leje nu. For fremvisning kontakt Pia - 2121 0213 eller Gitte - 2899 8760.

Stor lejlighed på 75 m2 til leje 9690 Fjerritslev

I denne lejlighed på Danmarksgade i Fjerritslev får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejeboligen på Danmarksgade i 9690

Husleje
Du skal betale 6.750 kr. om måneden for dette lejemål på Danmarksgade.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 20.250 kr.

Andre lejeboliger i 9690 Fjerritslev

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 9690 Fjerritslev? I øjeblikket kan du finde 16 lejeboliger i 9690 Fjerritslev her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.