2 værelses lejlighed i Fjerritslev

Faciliteter

Areal
76m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
5 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Tennisvej
Forbrug:

830 kr/md

Leje per måned:

3.526 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Stor lejlighed på 76 m2 til leje 9690 Fjerritslev

I denne lejlighed på Tennisvej i Fjerritslev får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejeboligen på Tennisvej i 9690

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Tennisvej er 3.526 kr.

Andre lejemål i 9690 Fjerritslev

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 9690 Fjerritslev? Du kan i øjeblikket finde 16 lejemål i Fjerritslev netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.