2 værelses lejlighed i Fredericia

Faciliteter

Areal
53m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
94 dage siden
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Joh. Jensens Alle
Forbrug:

500 kr/md

Depositum:

8.100 kr

Leje per måned:

4.050 Kr/md

Dejlig 2  vær lejlighed . skal bestemt ses

Stor lejlighed på 60 m2 til leje 7000 Fredericia

På Joh. Jensens Alle finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 60 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Joh. Jensens Alle i 7000

Husleje
Huslejen for denne bolig på Joh. Jensens Alle  ligger på 3.900 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 11.700 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 7000 Fredericia

Er du på jagt efter et andet lejemål eller værelse til leje i 7000 Fredericia? Du kan i øjeblikket finde 76 boliger til leje i Fredericia netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.