2 værelses lejlighed i Frederiksberg

Faciliteter

Areal
93m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Under 12 måneder

Forbrug:

750 kr/md

Leje per måned:

13.900 Kr/md

Stor lejlighed på 93 m2 til leje 2000 Frederiksberg

I denne lejlighed på (RESERVERET) Prins Constantins Vej i Frederiksberg får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejemålet på (RESERVERET) Prins Constantins Vej i 2000

Husleje
Huslejen for denne lejebolig på (RESERVERET) Prins Constantins Vej  ligger på 13.900 kr. om måneden.

Andre lejemål i 2000 Frederiksberg

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 2000 Frederiksberg? I øjeblikket kan du finde 46 lejeboliger i 2000 Frederiksberg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.