2 værelses lejlighed i Frederiksberg

Faciliteter

Areal
93m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
45 dage siden
Udlejningsperiode
Under 12 måneder

Vej
(RESERVERET) Prins Constantins Vej
Forbrug:

750 kr/md

Leje per måned:

15.500 Kr/md

Stor lejlighed på 93 m2 til leje 2000 Frederiksberg

I denne lejlighed på (RESERVERET) Prins Constantins Vej i Frederiksberg får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 93 m2.

Om lejeboligen på (RESERVERET) Prins Constantins Vej i 2000

Husleje
Huslejen for denne bolig på (RESERVERET) Prins Constantins Vej ligger på 15.500 kr. om måneden.

Andre lejeboliger i 2000 Frederiksberg

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 2000 Frederiksberg? Du kan i øjeblikket finde 46 lejeboliger i Frederiksberg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.