2 værelses lejlighed i Frederikshavn

Faciliteter

Areal
49m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode

Vej
Barfredsvej
Forbrug:

600 kr/md

Depositum:

10.005 kr

Leje per måned:

3.335 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Nyistandsat og moderniseret to værelses stuelejlighed centralt beliggende i Frederikshavn tæt på indkøbsmuligheder og offentlig transport mm. Lejemålet indeholder lille entré i åben forbindelde med nyt Kvik køkken med køle-fryseskab, indbygget ovn, glaskeramisk kogeplade, opvaskemaskine og vaske-tørremaskine . Bad og toilet. Rummelig stue og lyst soveværelse. Dejlig lys lejlighed med afhøvlede og lakerede gulve. Der er kælderrum til lejligheden. Adgang til grønne arealer.

Lejlighed til leje på 49 m2 i 9900 Frederikshavn

I denne lejlighed på Barfredsvej i Frederikshavn får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 49 m2.

Om lejeboligen på Barfredsvej i 9900

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Barfredsvej er 3.335 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 10.005 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejeboligen d. 2021-08-01.

Andre lejemål i 9900 Frederikshavn

Er du på jagt efter et andet lejemål eller værelse til leje i 9900 Frederikshavn? Du kan i øjeblikket finde 140 lejeboliger i Frederikshavn netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.