2 værelses lejlighed i Frederikshavn

Faciliteter

Areal
94m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
113 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Apholmenvej
Forbrug:

400 kr/md

Depositum:

37.217 kr

Leje per måned:

6.681 Kr/md

Stor lejlighed på 94 m2 til leje 9900 Frederikshavn

I denne lejlighed på Apholmenvej i Frederikshavn får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 94 m2.

Om boligen på Apholmenvej i 9900

Husleje
Du skal betale 6.681 kr. om måneden for denne bolig på Apholmenvej.
Depositum
Du skal lægge 37.217 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 9900 Frederikshavn

Er du på jagt efter et andet lejemål eller værelse til leje i 9900 Frederikshavn? Du kan i øjeblikket finde 137 lejemål i Frederikshavn netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.