2 værelses lejlighed i Grevinge

Faciliteter

Areal
66m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
10 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Bakkebovej
Depositum:

16.710 kr

Leje per måned:

5.570 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

2 værelses lejlighed i Grevinge på 66 m2 udlejes. 16710 i depositum, lejeperiode 2 år +, A/C forbrug pr mdr 800, overtagelse snarest. Lejligheden har eget køkken, bad og egen opgang /trappe. Tæt på Grevinge St. Rolig boligkvarter. Ikke så langt fra Brugsen.

Stor lejlighed på 66 m2 til leje 4571 Grevinge

I denne lejlighed på Bakkebovej i Grevinge får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 66 m2.

Om lejeboligen på Bakkebovej i 4571

Husleje
Huslejen for denne bolig på Bakkebovej  ligger på 5.570 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 16.710 kr.

Andre lejemål i 4571 Grevinge

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 4571 Grevinge? Du kan i øjeblikket finde 1 lejeboliger i Grevinge netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.