2 værelses lejlighed i Grindsted

Faciliteter

Areal
61m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
44 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Fynsgade
Depositum:

14.457 kr

Leje per måned:

4.459 Kr/md

Stor lejlighed på 61 m2 til leje 7200 Grindsted

I denne lejlighed på Fynsgade i Grindsted får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 61 m2.

Om lejeboligen på Fynsgade i 7200

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Fynsgade er 4.617 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 14.457 kr.

Andre lejeboliger i 7200 Grindsted

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 7200 Grindsted? Du kan i øjeblikket finde 14 boliger til leje i Grindsted netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.