2 værelses lejlighed i Grindsted

Faciliteter

Areal
60m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
67 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Fynsgade
Depositum:

14.220 kr

Leje per måned:

4.477 Kr/md

Stor lejlighed på 60 m2 til leje 7200 Grindsted

I denne lejlighed på Fynsgade i Grindsted får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejemålet på Fynsgade i 7200

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Fynsgade er 4.477 kr.
Depositum
Du skal lægge 14.220 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 7200 Grindsted

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 7200 Grindsted? I øjeblikket finder du 14 lejeboliger i 7200 Grindsted her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.