2 værelses lejlighed i Haderslev

Faciliteter

Areal
38m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
9 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

700 kr/md

Leje per måned:

3.450 Kr/md

Lejlighed til leje på 38 m2 i 6100 Haderslev

I denne lejlighed på Brøndstræde i Haderslev får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 38 m2.

Om lejemålet på Brøndstræde i 6100

Husleje
Du skal betale 3.450 kr. om måneden for denne bolig på Brøndstræde.

Andre lejemål i 6100 Haderslev

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 6100 Haderslev? Du kan i øjeblikket finde 95 boliger til leje i Haderslev netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.